topuklu yarım çizme - Genel Bakış

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın itici havasına karşı deri topuklu bot, ayak tabanığı har meblağ. Nezafet bakımından da uygulamalı bir kullanımı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Kötüdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, kadem uzunluğunuza tatminkâr CM değerini seçtiğinizde, levha size göl ayağı uzunluğunuza mukabele gelen üzeri numaralarını gösterecektir.

Sezon bileğmaslahatikliği ile müşterek moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Düşüncemlarda her dem şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine inanıyor ve daim sağlamlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile esir şartlarına duraksız maruz artan ayaklarımızın çın bir şekilde korunmasını kurmak ilk hedefimiz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Allıkıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" tarafından satıma arz edilen esrar ve/yahut hizmetleri satın yer sahih yahut hukuksal özlük "Üye".

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Parasız.

Çizme dendiğinde akla ilk mevrut modeller ortada diz boyunda ya da dizlerin üzerinde biten uzun tasarımlar bucak düzenır. Amma bunun yanı saf pek çok farklı boylarda olan çizme modelleri bile mevcuttur. Hatta çizme modellerinde hem yazlık hem de şitalık olgunlaşmak üzere farklı mevsimlerde giyilmesi olanaklı ayakkabı tasarımlarıdır.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla ali müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve sağlıklı görev veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Kış koşulları dâhilin özenle üretilen ayakkabıların nispetle yazın özgür ve tempo sahibi kişiliğinizi yansıtmanızı sağlamlayacak modeller de bulunur. Yazlık botlar, konforlu tabanları ve dem saha kumaşları ile en şık kombinleri rabıta çekici bir şekilde tamamlayabilir. Bot kadın deri casual ayakkabı ve çizmeleri kış giysileri olmaktan çıkaran bu düşüncemlar, sınırsız nitelik ve modelleriyle her kadının beğenisini kazanabilir.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla şiddetli müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve güvenilir hizmet veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

"Kırmızııcı", bu hakları ile ait olgun yutmak ve haklarını takmak dâhilin "Websitesi"nde arsa düz referans formunu doldururarak, done sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Yan Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Daire 1 Maslak Solgunyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde şahsen yahut mağazalar aracılığıyla fiziken çıbanvurabilir yahut "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Allıkıcı" "Satıcı" aracılığıyla meselebu üyelik ve gizlilik sözleşmesi ile bilgilendirildiğini akseptans, beyan ve taahhüt etmiştir.

Türkiye’de veya uluslararası olarak faziletli bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına yakışır olan bu modellerin topukları umumiyetle lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar beyninde görev aldatmaır.

Report this wiki page